Trike FeelingHär kan du ladda ned broschyr och prislista på engelska!

Vingar 1  
Broschyr 1 Feeling Broschyr 2 Feeling
Vingar 2 Prislista
Flyghandbok Detaljbilder
Färgschema vingar Färgsätt vingen

Feeling är byggd på samma chassi som Voyageur ll. Den är byggd för tuffa tag och är verkligen en cross-country maskin utöver det vanliga. Den är även idealisk för skolning. Chassit är testad för 472.5 kg med +6g och -3g.   
Triken har en underbar komfort och vingarna har en excellent handling även i turbulent luft. Med Feeling och vinge Dynamic 15/430 kommer du upp i 140km/h utan problem, men normal marchfart ligger runt 100km/h med en bränsleförbrukning på mellan 8-9 liter per timma med Rotax 912UL. Konstruerad och byggd av piloter. De som bygger maskinen har över 20 000 timmars flygerfarenhet tillsammans.

Se bilder på hållfasthetstester

Triken är byggd i lackerat rostfritt stål. Broms på framhjul och parkeringsbroms (broms på alla hjul finns som tillval). Fjädring och stötdämpare på alla hjulen. Huvudhjulen är försedda med gas/olje dämpare medans framhjulet har fjäder/olje dämpare.
Den kan utrustas med Rotax 582, med eller utan startmotor, Rotax 912 eller 912 S. Tre olika vingar finns att välja mellan beroende på vilken prestanda man vill ha. (se tekniskdata vingar). Tankvolymen är på hela 70 liter. Noskåpa med vindruta och hjulkåpor samt packväskor på båda sidor är standard. Nyckeltändning och huvudströmbrytare. Instrumentpanelen är gummiupphängd för att skydda instrumenten från vibrationer och stötar vid hård landning.
Instrumenteringen valfri, men svensk standard är Höjd- Fart- Kompass och Bränslemätare.
Det finns även en mängd tillbehör.

Video 1